Receptioner og møder

Ludvigslyst rummer mange muligheder og er man interesseret i at holde en reception eller et møde, evt. med efterfølgene spisning, kan I kontakte os mht formationer om Jeres behov og ønsker, og vi laver et forslag med et prisoverslag.

F.eks. kunne en mødedag se sådan ud:

Kl. 15.30 mødes I, og der vil blive serveret kaffe, the, frugt, kage og sødt under mødet.

Kl. 18.00 ca. spiser I. Vi serverer dagens 2 retters menu, samt et glas vin, øl eller vand.

Pris 495,- pr. person.

Reception:

Ønsker I at holde en reception, i anledning af fx mærkedage og jubilæer, har vi lokalet “Loftet”, der er yderst velegnet til en flot dag. Vi serverer små lækre utraditionelle “madder”, oste, frugt, søde sager, kaffe og the. Vi stiller an med drikkevarer, der afregnes efter forbrug.

Mulighederne er mange, ring eller send en mail.
Vi tager et møde om Jeres ønsker og derefter kan der sættes en pris for mad og kaffe/the.

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer