Omtale og anmeldelser

Omtale og anmeldelser:

Heldigvis har Traktørstedet Ludvigslyst mediernes bevågenhed. Vi er naturligvis glade for en god omtale af vores aktiviteter, og synes altid det er spændende at høre andre menneskers mening om maden, drikkene, stemningen og den samlede oplevelse, som vi tilbyder. Vi har samlet et udpluk herunder:

Læs anmeldelser på TripAdvisor

Tjek vores Facebook side ud

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer