Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 6. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz. Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen.
Mads Mathias er tradition og i år vil han komme og synge for sit trofaste publikum d. 18.2. Arrangementet bliver afholdt om eftermiddagen.
Derudover har vi inviteret koret Ontime til at komme d. 4. februar samt Jazz Al Dente d. 25. februar.

Vi har efterhånden også fået skabt tradition for en anden festival. “Vinterbadefestivallen” som afvikles under megen morskab, champagne, kolde gys, østers og lækker sauna-gus på broen ved Ludvigslyst og selvfølgeligt også på Ludvigslyst, hvor der spises, hygges og gerne danses i “Slyngelstuen”.

2018 bliver året hvor vi må springe Vinterbadefestivallen over, pga. at der er ved at blive bygget en ny sauna.
Vi er klar igen i 2019.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer

Vinterjazz Jazz Al Dente

25
Feb 2018
Sunday
15.00

I samarbejde med Jazz al Dente åbner Ludvigslyst dørene op for alle jazzentusiaster og aficionadoer. Vi sørger for en fed dag med hyggelig stemning og smukke omgivelser. Bandets medlemmer er en alliance mellem Alken og Silkeborg. Der siges, at Alken lægger bunden med bas og trommer og Silkeborg leverer cremen i form af sang, guitar og piano. Linda Thomsen har en lang historie inden for jazz i Silkeborg. Linda har sunget siden hun var ganske ung og er med sin kolossale rutine, dejlige stemme og flair for god jazz frasering det naturlige centrum i orkesteret, sammen med den sidst tilkomne i bandet, pianisten Kim Nedergaard, mangeårigt medlem af Bourbon Street Jazzband. Orkesteret bindes sammen af en gensidig rar kemi, tryghed og glæde ved at spille sammen, et modent hold, som ikke har behov for høj cigarføring men hellere nyder et godt sammenspil med humor og nærvær.

Til dagen sørger Ludvigslyst for et overdådigt kaffebord, som alt sammen nydes på Loftet. Gæsterne kan ankomme fra kl. 14:45, hvor kaffebordet kan indtages fra kl. 15:00. Efter I har fået lidt godt til ganen, formodes musikken at gå i gang fra ca. kl. 15:30. Her bliver der underhold i 2×45 min. Arrangementet forventes at være færdig omkring kl. 17:00.

Pris kr. 195,-

Ønsker I at deltage, så skal I være hjertelig velkommen til at ringe på tlf. 8688 8040 eller skrive til os på mail@ludvigslyst.com.

Vi glæder os meget til at høre fra jer! …

Vinterjazz Mads Mathias Trio

18
Feb 2018
Sunday
15.00

I samarbejder med Mads Mathias og co. åbner Ludvigslyst dørene op til en lækker eftermiddags-Vinterjazz, hvor der er åbnet op for lækre omgivelser, sprøde toner og et overdådigt kaffebord.

Mads Mathias er opvokset delvist i Tanzania og i fødebyen Silkeborg – i et hjem med klaver og 34 andre instrumenter, som han udforskede siden kravlestadiet. Saxofonen blev hovedinstrumentet i 11-årsalderen, og som 20-årig blev han optaget på Rytmisk Musikkonservatorium, hvorfra han fik en diplomuddannelse i 2007.

I 2012 udkom debutsoloalbummet ‘Free Falling’, som skaffede ham en Danish Music Award for ‘Årets Nye Navn’, en ‘Honourable Mention Award’ ved en af verdens største sangskriverkonkurrencer, solistpriser, anmelderroser og airplay på P1, P4, P8 JAZZ. Som sanger optræder Mads Mathias udover egne orkestre med DR Big Bandet, Tivoli Bigband og Six City Stompers.

Gæsterne kan ankomme fra kl. 14:45, hvor kaffebordet kan indtages fra kl. 15.00.

Pris kr. 235,-

Billetter bestilles på forhånd ved at ringe på:
86888040
Eller ved at maile på:
mail@ludvigslyst.com

Vinterjazz Ontime

04
Feb 2018
Sunday
15.00

I samarbejde med koret, Ontime byder Ludvigslyst jer inden for til en eftermiddag i jazzens tegn. Ontime er en lokal gruppe, som synger et varrieret repertoire med rødder i jazz, rock og folkemusik med påvirkning af: the Beatles, Manhatten Transfer og Vocalline.

Til dagen sørger Ludvigslyst for et overdådigt kaffebord, som alt sammen nydes på Loftet. Gæsterne kan ankomme fra kl. 14:45, hvor kaffebordet kan indtages fra kl. 15:00. Efter I har fået lidt godt til ganen, formodes musikken at gå i gang fra ca. kl. 15:30. Her bliver der underhold i 2×45 min. Arrangementet forventes at være færdig omkring kl. 17:00.

Ønsker I at deltage til arrangementet, er I velkommen til at ringe på tlf. 8688 80 40 eller skrive til os på mail@ludvigslyst.com.

Pris kr. 185,-

Vi glæder os til at høre fra jer!
Line up:
Sopran: Toa Hedegaard, Kathrine-Skovgaard og Tine Selsing
Alt: Lene Korshøj og Maria Kristensen
Tenor: Lars Korshøj
Bas: Jes Dorf og Anders Høgsbro
Flygel: Ejvind Dengsø
Percussion: Kristian Engversen