Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 6. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz. Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen.
Mads Mathias er tradition og i år vil han komme og synge for sit trofaste publikum d. 18.2. Arrangementet bliver afholdt om eftermiddagen.
Derudover har vi inviteret koret Ontime til at komme d. 4. februar samt Jazz Al Dente d. 25. februar.

Vi har efterhånden også fået skabt tradition for en anden festival. “Vinterbadefestivallen” som afvikles under megen morskab, champagne, kolde gys, østers og lækker sauna-gus på broen ved Ludvigslyst og selvfølgeligt også på Ludvigslyst, hvor der spises, hygges og gerne danses i “Slyngelstuen”.

2018 bliver året hvor vi må springe Vinterbadefestivallen over, pga. at der er ved at blive bygget en ny sauna.
Vi er klar igen i 2019.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer

Vegetarisk Torsdag

05
Apr 2018
Thursday
18.00

Det er i denne smukke forrårsmåned at vi vil introducere Jer for vores nyeste tiltag; VEGETARISK TORSDAG.
Det har længe været et stort ønske at lave en særlig vegetarisk menu. Nu sker det så og det vil ske hver d. 1 torsdag i måneden.

Men, det er også det eneste der er sikkert. Kokkene skal have fuldstændig ”fri leg”. Vegetariske torsdage kommer ikke til at ligne hinanden. Nogle torsdage vil retterne være anrettet på tallerkner, andre gange serveret som ”dele-mad”, oftes en kombination. Er man til dessert og ost er der mulighed for tilkøb.

Menuen koster kr. 225,- og vi glæder os helt vildt til at gå kok-amok med smukke grønne retter.