Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 8. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen. I 2020 afholdes der Vinterjazz i perioden 6/2-29/2.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer

Specielle arrangementer

Efterår og vinter 2019/20

På datoer med specielle arrangementer har vi ikke normal a la carte. Se her på siden hvilke arrangementer vi har planlagt.

Rom og musik med Mike Hecchi

29
Feb 2020
Saturday
20.00

Internationalte anderkendte Mike Hecchi vil med en humoristisk tilgang lede os ind i romens verden på årets ekstra dag.

Hecchi flyttede i midthalvfemserne som 16-årig alene til Caribien. Flasket op på caribisk musik, kultur – og selvfølgelig rom – er han en sand kender.

Hecchi tager os i hånden gennem rommens historie med anekdoter, romsmagning og live-musik.
Det er muligt at spise middag i restauranten inden arrangementet.
Pris inkl. 5 dejlige glas rom, salte snacks, musik og sørøverhistorier: 295,-

 

Filosofisk Salon

27
Mar 2020
Friday
18.30

EN HÅNDFULD EKSISTENTIELLE VILKÅR

Kom og lad Jer oplyse…

Først fylder vi maverne med varm suppe, derefter taler Lise. Vi slutter aftenen med et lækkert ostebord og forskellige theér.
Pris 175,-

Ethvert menneske er enestående eller helt unik, hvilket betyder, at man har mulighed for at gøre det, man brænder for og at blive den, man kan stå inde for. Imidlertid er der en del vanskeligheder undervejs, og det har tænker og teolog Søren Kierkegaard analyseret nærmere. Han kan som en anden psykolog redegøre for, hvad der er karakteristisk for den menneskelige eksistens, og hvad der kan forhindre os i at gøre alvor af de ønsker og drømme, som vi undfanger. De er en håndfuld eksistentielle vilkår, der presser sig på, efterhånden som vi modnes og ønsker at blive ansvarlige i vort eget liv. Kierkegaard siger, at et menneske har nogle muligheder og en frihed til at vælge veje i livet, men samtidig gør han opmærksom på, at det kan medføre en angst. Et andet begreb, der kan have sit faste greb i os i henhold til Søren Kierkegaard, er fortvivlelsen, og at vejen til sig selv er behæftet ubehag i ens indre i form af fortvivlelse. Et yderligere forhold, der kan munde ud i en fortvivlet tilstand, er, at man er gjort af både sjæl og krop, og det er et vilkår, som man må undgår al for kropslig forgudelse eller modsat kun sjælens pleje. En fjerde dimension, der kan give os besværligheder, er, at vi glemmer at være det, vi er, eller ikke vil nøjes med at være menneske. Endelig kan vi glæde os over den femte vinkel i femkanten, for den opmuntrer os til at finde vores idé, da vi alle har nogle talenter eller potentialer, som vi skal udnytte og gøre til vores livs projekt.