Selskaber

Hvor skal du holde din næste fest?

Hos Traktørstedet Ludvigslyst elsker vi fester og gæster. Vi har alle faciliteter til at skabe den perfekte fest, som gæsterne husker i lang tid fremover. Vi står på pinde for at gennemføre din næste fest og har mange års erfaring som festarrangør af alt fra bryllupper, konfirmationer, jubilæer, studenterfester, forretningsmiddage, julefrokoster og meget, meget mere. Hver eneste gang skræddersyer vi en individuel pakke til dig og dine gæster.

Annulerings betingelser

Ved selskaber over 10 personer gælder følgende:
A:
Ved annullering op til 10 dage før arrangementsdato, ingen betaling. Herefter 50 % af kuvertprisen ekskl. drikkevarer.
B:
Bliver arrangementet udsat til ny dato, inden for de 10 dage før arrangementsdato, er der ingen betaling. Med mindre arrangementet bliver aflyst på ny, indtræder punkt A med 50 % af kuvertprisen.
Specielt for bryllupper og andre store arrangementer
Aflyses et bryllup indenfor 3 uger før dato, betales 50% af couvertprisen for det aftale antal gæster.

Der betales 75 % af prisen, hvis I aflyser indenfor 1 uge før festen.

Hvis I har gæster der aflyser indenfor 2 dage før festen, eller ikke kommer “på dagen” afregnes der for 50% af couvertprisen.

Skulle vi stå i den situation at regeringen laver en total nedlukning af restaurantbranchen, og vi derfor ikke kan afholde festen her på stedet, skal I naturligvis ikke betale for en fest der ikke bliver afholdt (men I er velkomne til at finde en ny dato ;).

Aflyser I før eventuelle nye bestemmelser, og af andre årsager end Covid-19, gælder øverst-stående betingelser.

Lokalerne

OBS: Nedestående antal gæster pr. lokale gælder under normale omstændigheder, og ændres efter de gældende corona-restriktioner.

Restauranten
Bruges normalt som vores a la carte-restaurant og til mindre selskaber på max 32 gæster.
       

Tapetstuen
Vores lille hyggelige stue som primært bruges til frokost- og aften á la carte.
    

Sommerstuen
Husets mindste, men smukkeste rum med god udsigt over søen.

        

Loftet
Det største lokale, der kan rumme 10-75 personer.
Her kan fx afholdes bryllup, koncerter og store familiefester.
                        

Stalden, Plænen og Pavillonen
Stort og separat beliggende festlokale, der kan rumme 30-55 personer. Udenfor findes plænen og pavillonen, som danner en fin ramme om billeder.
Perfekt til eksempelvis konfirmationer, fødselsdage, julefrokoster mv.
                

Terrassen
På flotte solskinsdage bruger vi gerne terrassen, hvor det også er hyggeligt at drikke velkomstdrinks.
    

Ishuset
Ishuset har åbent på alle de gode solskindsdage hen over sommeren (undtagen mandag og tirsdag).


Ring eller skriv til os for at reservere bord eller hvis I har nogle spørgsmål.
Vi glæder os til at høre fra Jer.

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Velkommen

til Traktørstedet Ludvigslyst

"Min vision med restauranten har fra starten i 2012 været at have et sted, der lægger vægt på kvalitet, æstetik og omtanke for miljøet såvel som mine ansatte. Vi prøver at holde et højt niveau, så vi kan give vores gæster en god oplevelse, og vi kan være os selv bekendt – hver gang. Vi går op i økologi, biodynamik og generel fornuftig omtanke for kloden, men vi er ikke perfide. Ludvigslyst har en helt fantastisk beliggenhed, og vi gør alt for at holde stedet i bedst mulig form. Vi vil rigtig gerne være et sted, som opretholder forbindelsen med det kulturelle, både lokalt med for eksempel Vinterbadefestival og Riverboat, men også med mere landsdækkende arrangementer som Smagens Time - Forbudt for voksne og Vinterjazz. Alt i alt er visionen, at Ludvigslyst skal være et sted, hvor alle har det godt, både gæster og ansatte, dyr, bier og planter, men vi forbeholder os også retten til at være uprætentiøse, dog altid omhyggelige. Vi laver for eksempel gerne klassiske danske retter - vi duller dem bare lidt op, så vi ikke keder os." - Kira Provst Hansen

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer