Åbningstider

Juhuuu, endeligt må vi åbne op igen.
Fra d. 21 april kl. 12.00 vil der være mulighed for at indtage en frokost eller en aftenmenu på terrassen eller indenfor i underetagen,
Vi holder frokoståben fra onsdag til søndag i uge 16 og 17 mellem kl. 12.00 og 15.00 og åbent til aften onsdag, fredag og lørdag fra kl. 18.00 til 23.00.
Onsdag aften har vi vores vanlige, men skiftende, 2 retters onsdagsmenu med én drikkevare og med mulighed for efterfølgende at bestille ost og dessert.
Fredag og lørdag tilbyder vi en fast menu.

Husk frisk coronatest/pas og mundbind.

 

Dette er Ludvigslysts normale åbningstider (fra d. 21.04.2021):

Onsdag fra kl. 12.00

Torsdag fra kl. 12.00 (der er enkelte torsdage aftener hvor vi holder lukket)

Fredag fra kl. 12.00

Lørdag fra kl. 12.00

Søndag fra kl. 12.00 til 17.00

Søndag aften, hele mandag og tirsdag: lukket.

Frokost serveres fra kl. 12.00 til 15.00

Kaffe, ost, trifli og dessert serveres fra kl. 12.00 til 17.00.

Mellem kl. 17.00 til kl. 18.00 er der mulighed for at få serveret kolde og varme drikke.

Aftenrestaurant fra kl. 17.30 undtagen søndag, mandag og tirsdag.

Onsdagsmenu

Hver onsdag aften fra kl. 17.30 serveres der en skiftende 2-retters menu (forret og hovedret) inkl. ét glas: øl, sodavand eller vin til kr. 295,-. Har man lyst og plads- er der også ost, dessert, kaffe og the at få.

Man kan få oplyst menuen om onsdagen. Der er ikke mulighed for a la carte onsdag aften.

Vegetarisk torsdag

Hver den 1. torsdag i måneden serverer vi en vegetarisk menu til kr. 325,-.
Menuen arrangeres på dagen og vil bestå af forskellige små serveringer og en hovedret.
Der er mulighed for at tilkøbe sig en ost eller dessert samt kaffe, the eller andet.

Det er en god ide at bestille bord på forhånd. Kontakt os på tlf.nr. 8688 8040 eller på mail@ludvigslyst.com

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Velkommen

til Traktørstedet Ludvigslyst

"Min vision med restauranten har fra starten i 2012 været at have et sted, der lægger vægt på kvalitet, æstetik og omtanke for miljøet såvel som mine ansatte. Vi prøver at holde et højt niveau, så vi kan give vores gæster en god oplevelse, og vi kan være os selv bekendt – hver gang. Vi går op i økologi, biodynamik og generel fornuftig omtanke for kloden, men vi er ikke perfide. Ludvigslyst har en helt fantastisk beliggenhed, og vi gør alt for at holde stedet i bedst mulig form. Vi vil rigtig gerne være et sted, som opretholder forbindelsen med det kulturelle, både lokalt med for eksempel Vinterbadefestival og Riverboat, men også med mere landsdækkende arrangementer som Smagens Time - Forbudt for voksne og Vinterjazz. Alt i alt er visionen, at Ludvigslyst skal være et sted, hvor alle har det godt, både gæster og ansatte, dyr, bier og planter, men vi forbeholder os også retten til at være uprætentiøse, dog altid omhyggelige. Vi laver for eksempel gerne klassiske danske retter - vi duller dem bare lidt op, så vi ikke keder os." - Kira Provst Hansen

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer