Bryllup

Romantisk bryllup

Et bryllup er et af livets største fester, og Traktørstedet Ludvigslyst er et dejligt sted at fejre denne store dag.

Det er altid en ære og en tillidserklæring, når man får muligheden, for at danne rammen om et bryllup.
Her er der mulighed for en helt særlig måde at ankomme til festen på, nemlig med en af Hjejleselskabets både.

Brudeparret har selv stor indflydelse på menuen, alt er af de bedste råvarer og her er hjertelighed i smukke omgivelser.
Der er også gode muligheder for at forevige dagen ved at lade sig fotografere i pavillon på plænen eller rundt omkring i de smukke omgivelser.

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer