Barnedåbsfest

Livets første fest, og en fantastisk anledning til at samle familie og venner, til en yndig og alligevel uhøjtidelig dag.
Vi starter med at servere et glas økologiske bobler. Derefter en buffet hvor der er taget lidt ekstra højde for at der i reglen er mange helt unge mennesker med.
Der er kaffe, the og søde sager med i buffetprisen som er Kr. 420,- og for børn mellem 3 og 10 år kr. 245,-
Buffeten serveres i tidsrummet mellem kl. 11.30 til 15.30 eller fra kl. 12.00 til 16.00.
Vi tilsender dig en menuoversigt på forespørgsel.

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer