Konfirmation

Vil du gerne give konfirmanden en god fest i smukke omgivelser med indlagt champangesabling (blandt meget andet), kunne vi være en mulighed.
Hvert forår laver vi en ny menu i anledning af konfirmationsfesterne. Konfirmanden kan derfra selv sætte sin menu sammen.
Vi er vilde med at traktere til disse glade og livsbekræftende fester.

Hvad enten man er til buffet, eller til at maden anrettes på tallerkener, sørger vi for at det både er pænt såvel som rigeligt.

2023 pris:

Buffet
Buffeten koster kr. 585,- pr. person over 11 år.
Fra 0 år til 3 år kr. 0,-
Fra 3 til  og med 11 år kr. 365,-

Buffet ud af huset
Skal I afholde konfirmation derhjemme, kan vi lave maden til afhentning.
Buffeten koster kr. 485,- pr. kuvert. Prisen for børn mellem 3-11 år kr. 240,-.
Vi sender menu ved forespørgsel.

3 retters menu:
3 retters menu koster kr. 540,- pr. person over 11 år.
Fra 3 til 3 år kr. 0,-
3 retters børnemenu kr. 365,
Ønskes desserten her som buffet kr. 560,- pr. voksen og kr. 380,- pr. barn

Beløbene indeholder kaffe/the og isvand samt opdækning, service og rengøring.
Natmad kr. 95/130,-

Vi bestræber os på kun at servere økologisk og biodynamisk mad og vin.

Send evt. en forespørgsel på ledige datoer.

Depositum
Ved reservation af lokale til konfirmation, opkræves et depositum på 2.000,- Dette beløb modregnes prisen for den afholdte fest. Ved aflysning tilbagebetales depositummet, såfremt at aflysningen sker mindst 2 år før den dato, hvor konfirmationen skulle have fundet sted. Dertil forbeholder vi os retten til at udleje lokalet til en anden fest ved aflysning på alle tidspunkter.

menu

Få smag for den gode, enkle og økologiske mad. Vi bruger lokale råvarer, bager brødet selv, dyrker urter i baghaven, avler egen honning og bygger retterne op fra bunden. Det giver dig smagsoplevelser i særklasse.
se menuen

Selskaber

Kom i godt selskab på Ludvigslyst. Hold din næste fest her på stedet, hvor vi skaber stemningsfyldte rammer for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og alle andre anledninger til at hæve glasset.
læs mere

Find vej

Læg vejen forbi Ludvigslyst, som ligger i Svejbæk på nordsiden af Julsø. Vi er godt placeret på vejen mellem Laven/Ry og Silkeborg. Kun otte km fra Silkeborg centrum, få meter fra Hjejle-flådens anløbsbro og kun 35 minutter i bil fra Aarhus.
find vej

Arrangementer

Hold øje med vores populære arrangementer. I løbet af året arrangerer vi blandt andet Vinterjazz, Sct. Hans-aften, Winemakers Dinner, koncerter, foredrag og meget, meget mere.
se alle arrangementer