Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 8. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Smagens time er desværre aflyst i år

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen. I 2020 afholdes der Vinterjazz i perioden 6/2-29/2.

<< Tidligere Arrangementer

9 års fødselsdag

05
May 2021
Wednesday
1800
Vi gør stort set som vi plejer (på onsdage).
Hverdagens vidunderlige backbone.
-Laver en lækker 2 retters onsdagsmenu med forret og hovedret kr. 325,- med mulighed for at bestille dessert, kaffe etc.
Men, i aften fejrer vi Jer, og os selv;) ved at starte aftensmenuen ud med en appetizer og et glas bobler “på huset”.
Hvis I har lyst til at komme, men ikke har bestil bord endnu- så husk at ring (det er ALTID en god idé).
Egentligt ville vi fejre dagen med at åbne ishuset og hylde Danmarks befrielse – Men det har vi til gode til næste solskinsdag ☀️
Kærligst Kira.