Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 9. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Smagens time er desværre aflyst i år

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen.

<< Tidligere Arrangementer

9 års fødselsdag

05
May 2021
Wednesday
1800
Vi gør stort set som vi plejer (på onsdage).
Hverdagens vidunderlige backbone.
-Laver en lækker 2 retters onsdagsmenu med forret og hovedret kr. 325,- med mulighed for at bestille dessert, kaffe etc.
Men, i aften fejrer vi Jer, og os selv;) ved at starte aftensmenuen ud med en appetizer og et glas bobler “på huset”.
Hvis I har lyst til at komme, men ikke har bestil bord endnu- så husk at ring (det er ALTID en god idé).
Egentligt ville vi fejre dagen med at åbne ishuset og hylde Danmarks befrielse – Men det har vi til gode til næste solskinsdag ☀️
Kærligst Kira.

Middag med Peter Ingemann

27
Nov 2021
Saturday
18.00

Arrangementet er udsolgt.

Kom til en fornøjelig aften i det bedste selskab, når vært Mikkel Fønsskov spørger ind til Peter Ingemanns gang på de brune værtshuse. En fortælling som er blevet til bogen ‘Den Gyldne Hest’.

Program:

En opgraderet version af klassisk værtshusmiddag

Efter middagen Talk Mikkel Fønsskov og Peter Ingemann

Bogsignering, hygge, musik og bar.

Baren er åben for drikkevarer fra start til slut hvor du kan købe div. øl, vand, vin samt en Irish coffee, kaffe med og uden Bailey og klassiske værtshussjusser.

Om bogen Den Gyldne Hest:

Peter Ingemann var kun fire-fem år, da han begyndte at komme på de brune værtshuse. Først med sin far og siden som teenager og voksen. Han elsker stadig at komme på de brune værtshuse. Og han elsker at hade dem. Den Gyldne Hest er historier fra en brun bodega. Det er en humoristisk bog, hvor det alvorlige forplanter sig efterfølgende – måske undervejs. Bogen er skrevet med en varm og dyb kærlighed til miljøet og typerne, der kom og kommer på de brune bodegaer. Men fortællingen er ikke blåøjet eller på nogen måde romantiserende. Det er en både sjofel og usentimental bog.

Traktørstedet Ludvigslysts version af værtshusmenuen:

Høns i asparges

Butterdejs vol au vent aka tartelet

Cowboy Toast

Hakkebøf med bløde løg – Engelsk sovs – Ketchup

Pariser Toast

Skinke – Ost – Sennep

Pebernødder og Brunkager

Pris kr. 450,-

Billetterne kan købes på:  https://billetto.dk/e/middag-med-peter-ingemann-billetter-570286