Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 6. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen. I 2019 afholdes der Vinterjazz i perioden 1/2-24/2.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer

Vinterjazz 2019 med Ontime

24
Feb 2019
Sunday

I samarbejde med koret, Ontime byder Ludvigslyst jer indenfor på Loftet til koncert med Ontime, der er en lokal gruppe, som synger et varrieret repertoire med rødder i jazz, rock og folkemusik med påvirkning af: the Beatles, Manhatten Transfer og Vocalline.

Pris 165,- for lækkert kaffebord med lækre kager, frugt og sager samt musik.

Line up:
Sopran: Toa Hedegaard, Kathrine-Skovgaard og Tine Selsing

Alt: Lene Korshøj og Maria Kristensen

Tenor: Lars Korshøj

Bas: Jes Dorf og Anders Høgsbro

Flygel: Ejvind Dengsø

Percussion: Kristian Engversen

Valentinesdag

14
Feb 2019
Thursday
18.00

En aften for to tilsat masser af kærlighed, gourmet og velsmag.

Pris 425,- for appetizer, 3 retters valentinesmenu og kaffe.

Det store julebord 2018

22
Dec 2018
Saturday
12.00

Traditionen tro siger vi tak for i år med det store julebord, når vi byder velkommen i huset på årets sidste åbningsdag. Da juleaften i år falder på en mandag, har vi valgt at rykke “Julefrokosten” til lørdag d. 22/12. Vi åbner dørene kl. 12, hvor vi har dækket op i alle stuerne, på Loftet og i Stalden, så der er klar til den helt store julebuffet. Inviter venner og familie til en hyggelig frokost med god julestemning.

Bordbestelling meget nødvendigt – book på tlf. 86888040 eller på mail@ludvigslyst.com

Pris 295,- pr. person excl. drikkevarer.

Koncert med Swing Singers 1. søndag i Advent

02
Dec 2018
Sunday
14.30-17.00

Swing Singers som er et moderne rytmisk kor med base i Silkeborg. Deres repertoire spænder normalt ganske bredt, hvor der er plads til numre af f.eks. Coldplay, Fallulah, Tøsedrengene, Ulige numre, Prince samt til jazz og gospel.

Swing Singers er et ambitiøst kor, og dirigenten Anne Katrine Christensen finder hele tiden på nye tiltag til at gøre koret endnu bedre. Anne Katrine er Master of Music fra Det Jyske Musikkonservatorium. Swing Singers bliver akkompagneret af pianist Emil Holmgren.

Dørene åbnes kl 14.30, hvor baren vil være åben og koret starter med julesang kl. 15.

Pris kr. 125,- for juletoner og kaffe / te med juleknas.

Tegnekursus med croquis af model ved kunstmaler Dorthe Berg

29
Nov 2018
Thursday
16.00

OBS: Kun 4 pladser tilbage!

Igen i år har vi fornøjelsen at kunne tilbyde én dag med kunst og kreativitet på loftet. Temaet er croquis-tegning og “Form”. Tilmelding sker på mail@ludvigslyst.com

Kurset starter torsdag kl. 16.00

Pris kr. 750,- pr. deltager inkl. undervisning, materialer og forplejning.