Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Laid Back Sunday // House DJ & Seafood // D. 26. Juli

Vi vil gerne invitere Jer med på en sommerrejse! Denne går gennem verdensmusikkens elektroniske univers, der sammenkobles med gastronomi og højt til Himlen/Loftet.

Vibes fra Ibiza Beach Clubs og Phukets tropiske sunday seafood lunches kan fanges her, mens de blide vinde rammer Sejs-Svejbæk, søndag d. 26. juli 2020. Hele Ludvigslyst er denne dag udelukkende reserveret til Laid Back Summer Sunday.

Bobler ad libitum, cheeky drinks, smukke mennesker og ikke mindst udsigten ud over Julsøs blå og grønne horisont.

Slip alle bekymringer og lad Jer forføre af DJ Sax-á-Lots sprøde toner.

Fra kl. 12-15 serveres den sydlandsk inspirerede seafood-buffet med østers, jomfruhummer, spruttesalat, fisk på grillen, trøffeltoasts og diverse andre lækkerier, kreeret af vores fantastiske kokke.

Kl. 15.30 åbner cocktailbaren med et specielt sammensat sommercocktail-kort. huset byder samtidigt nye gæster velkomne til at tage del i festen.

Vi vil skabe noget friskt, som kan tage os ud over grænsen i en tid, hvor vi må lade kreativiteten erstatte savnet efter ferieparadis.

Pris fra kl. 12-15
Seafood buffet: 500,-
“All you can drink” vinmenu: 500,-
15.30 – luk // Launch af cocktailbar

Caktus // JAZZ & DINING d. 28. Juni

River Boat er hvert år et event, som hele Silkeborg glæder sig til. Jazzen som fylder byens gader med glæde og fornøjede gæster, er desværre blevet aflyst i sin helhed. River Boat har i en årrakke haft sine afsluttende jazzy sundays vibes her ved Julssø hos Ludvigslyst. Efter mange overvejelser har vi fundet en kreativ saxy model, så vi stadig kan få lov at invitere til upoleret horn og orkester – Dining and Jazz.

Jazz er det uforventet, fri leg, med overraskelsesmomentet i højsæde. Ludvigslyst Kokke vil derfor overraske med en 3 retters jazzy menu til 395,-

Forret Smoke Silk
Hovedret Brown Sugar
Dessert Smooth Rhythm

Koncerten skal nydes fra gæsternes bord af to set. Her i husets nostalgiske rammer elsker vi JAZZZZ og har glædet os som små børn til at hoste Caktus.

Læs her hvad Infomation har at sige om Bandet:

”Caktus. Her to kontrabasser hviler på siden. Et sæt trommer. Altsax i sølv. En i guld… Stilheden hviler udenfor… En flagrende tåge tuder i hornene og ’Stærk Strøm’ bryder løs på trommer og basser… Her er nye roller til instrumenterne. Hierarkiet er brudt. Ét orkester. Ej solo, soli, den faste rundtur. Mere bare en passage for et enkelt instrument eller to. Komposition med fokus på den dobbelte gænger i instrumenterne. Det skaber unikke muligheder for klang og resonans.”
(ref. Sonja LaBianca, Dagbladet Information, Copenhagen Jazzfestival, juli 2018)

Caktus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke – det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Caktus er tæt på at være en dobbelt trio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres. Bandet har med Maria Dybbroe i spidsen de seneste tre år fået bred opmærksomhed, fra bl.a. P8 Jazz, ved Vinterjazz, og ved jazzfestivalen i København og Aarhus. Det er den akustiske lyd der er i fokus og lysten til eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner. Bandet udspringer fra Aarhus fra et udpræget bandemiljø på tværs af genrer hvor de kendes fra bands som ”Yune”, ”Køs”, ”The New Family”, ”Bear With Me”, ”Narcosatanicos”, ”Josiah Konder”, og ”I Just Came From the Moon”.

Deres debut-plade udkommer i august 2020.

https://www.facebook.com/MariasCactus/
https://youtu.be/ALMA5vWL4SU
https://youtu.be/3W9ShbCpDAo
https://soundcloud.com/cactus_aarhus
Cactus:

Maria Dybbroe – altsax
Zeki Jindyl– altsax
Thorbjørn Kaas – cello, kontrabas,
Frederik Hagner – kontrabas
Tobias Andreassen – trommer

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 8. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen. I 2020 afholdes der Vinterjazz i perioden 6/2-29/2.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer