Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.

Smagens time
Vi har også valgte at deltage i den landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det hele arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 6. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Vinterjazz
Hvert år til februar er vi en del af Vinterjazz festivalen. I 2019 afholdes der Vinterjazz i perioden 1/2-24/2.

Kommende arrangementer ses her nedenfor.

<< Tidligere Arrangementer

Koncert med MALM og Gentlemen Silk

10
Nov 2019
Sunday
15.30

Kom til en stemningsfuld og hyggelig koncert på ´Loftet´med vokaltrioen MALM og herreensemblet Gentlemen Silk.

Vi serverer kaffe, the og laver et lækkert frugt- og kagebord.

Dørene åbner kl. 15.00 og koncerten starter ca. kl. 15.30.0

 

MALM er en vokaltrio med rødder i Sejs-Svejbæk, som synger vokalarrangementer fra klassisk dansk, pop, folk, jazz og singer/songwriter.

Som navnet Gentlemen Silk antyder, har ensemblet base i Silkeborg og det består af (modne) mænd – fire sangere, en bassist og en pianist. Gruppens medlemmer har et mangeårigt musikalsk samarbejde bag sig – senest med Gentlemen Silk, som har eksisteret i 18 år.

Ved denne efterårskoncert tager de publikum med tilbage til første del af det 20. århundrede med et repertoire af danske revy- og filmslagere af bl.a. Kai Normann Andersen og velkendte swing-evergreens. Korene synger i løbet af koncerten både sammen og hver for sig.

MALM: Amalia Nønne Grankvist Schou, Marie Friis Gerdsen, Line-Marie Hougaard Dencker Simonsen og musikalsk mentor: Marianne Hougaard Nielsen

Gentlemen Silk: Gert Kristoffersen, Bjarne Schuricht, Søren Heide, Erik Bastian.

Akkompagnement: Ejvind Dengsøe (klaver), Freddy Dencker (bas), Steffen Juul Hansen (klarinet

 

Pris inkl. kaffe, the, kage og koncert.

175,-

“Venner for livet” foredrag v. Lise Søelund med fællesspisning

31
Oct 2019
Thursday
18.00
Der er næppe et eneste menneske, der ikke har en holdning til og en erfaring med venskab. De fleste har prøvet at have gode venner, der forbliver venner for livet, men tilsvarende er det en erfaring af den bitre, at ikke alle venner forbliver livet igennem. De fleste filosoffer har grundet over, hvad der karakteriserer et rigtigt venskab, og der viser sig forskellige typer af venner, idet vennen kan være til nytte, lyst eller i al uegennyttighed en god ven. Kom og hør om venskab i en filosofisk sammenhæng.
Lise Søelund, der er cand.mag i idéhistorie har udgivet en del bøger, som foredraget baserer sig på.
Det er muligt at købe bøger efter foredraget.

Aftenen starter med fællesspisning. Der serveres kaffe/the og søde sager samtidig med, at Lise holder sit foredrag. Arrangementet starter kl. 18.00 og forventes at slutte ved 21.00 tiden

Kr. 265,- inkl. hovedret med en valgfri drikkevare, kaffe og sødt

Blomsterbindingskursus v. Eva Arrild

10
Oct 2019
Thursday
19.00-21.00

Temaet denne efterårsaften med blomsterdekoratør Eva Arrild fra ’Arrild Living’ i Silkeborg er kork, nåle og blomster. Der bydes på ét glas bobler ved ankomst, og der serveres kaffe, the og sødt under arrangementet. Det bliver en pigeaften i hyggelige omgivelser, og I  får et håndlavet blomsterarrangement med hjem. Pris inkl. bobler, kaffe/the, sødt, materialer og undervisning.

Kr. 295,-