Arrangementer

Vi har arrangeret noget spændende …

Hold øje med vores arrangementer her på siden, hvor du finder en opdateret liste med alt det spændende rundt om hjørnet. Vi afholder forskellige arrangementer hen over året, og ønsker at skabe stemningsfyldte og tilbagevendende begivenheder. Vores populære Vinterjazz, Sct. Hans-aften og Winemakers Dinners er blot få eksempler på vores velbesøgte arrangementer.
Scroll ned på denne side for at se hvad der er på tapetet.

<< Tidligere Arrangementer

Smagens time
Vi bidrager hvert år til det landsdækkende event “Smagens Time – forbudt for voksne”, hvor nysgerrige skolebørn får smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus med tilknyttede sponsorer. Hele overskuddet går til fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter i bl.a. Bolivia og New York. Det er i år 10. gang vi hjælper med vores deltagelse.

Mads Mathias og Martin Schack

26
Jun 2022
Sunday
17.30

Vi vil gerne have fornøjelsen af at afslutte Riverboat Jazz Festival 2022- med manér.

3-retters aftenmenu med efterfølgende koncert.

Silkeborgs absolutte favoritter gæster atter Ludvigslyst, (langt om længe).

Dørene åbner kl. 17.30

Vi starter selvfølgelig med at servere drikkevarer for Jer ved ankomst. Vi laver gerne en vinmenu, men I vælger selv.
Derefter serveres en jazzet aftenmenu. Det gør vi fra kl. 18.00.

Musikken starter ca. efter hovedretten.
Desserten nydes evt. mellem sættene.

Pris for koncert og 3-retters menu kr. 645,-

Bordbestilling er nødvendig.

Vi glæder os.

Lidt om kunstneren:
Vores lokale Mads Mathias er snart ikke kun en stjerne i hjembyen Silkeborg, men turnerer over det meste af verden fra Europa til Afrika til Asien og er da også blevet kaldt for Danmarks ukronede crooner konge. Om han spiller på intime jazzklubber, for Kronprinsparret eller i Royal Albert Hall er det altid med varme og kontakt til publikum og jazz-elskere.  Hans vokal er noget ganske særligt. En fjøjlstenor med personlig kant, der giver selv de mest hårdføre lyttede gåsehud. Hans fuldfede saxofonspil er fortællende og legende og hans sangskrivning vedkommende, humoristisk og begavet.  Han debuterede som solist i 2012 og vandt en Danish Music Award som årets nye navn, og siden har han vundet flere priser og høstet flotte anmeldelser for sine udgivelser. Martin Schack er swing mesteren fra Vestjylland. En lille hemmelig jazz-perle de gemmer på i Ribe, hvor han da også har sin egen Jazzklub, Termansens. Martin har spillet med verdensstjerner som Tom Harrell og Peter Bernstein, til danske stjerner hvor han netop har turneret landet tyndt med Niels Hausgård. Sammen vil de spille udvalgte amerikanske og danske evergreens de har en fælles kærlighed til.
Her finder du en smagsprøve:  https://youtu.be/sgpceitaXcg