Selskaber


Når man vælger at holde sin fest på Ludvigslyst, får man de bedste rammer for en god oplevelse. Her er kønt med beliggenheden lige ned til Julsø, og der kan nemt arrangeres transport hertil med en af Hjejleselskabets både. Turen varer en lille time og er det hele værd, for når man ankommer til Ludvigslysts anløbsbro, er der ikke langt til den mousserende vin serveret på terrassen, den varme mad på de store tallerkner og måske lidt god musik fra pavillonen.

Derudover går bus nr. 7 fra Silkeborg lige til døren, og Svejbæk togstationen ligger kun få minutters gang herfra. Bliver det et sent arrangement, kan man arrangere leje af en bus til afhentning.

Med alt det grønne græs her er, er der også mulighed for at børnene kan lege ude, eller for at de kan gå ned og hilse på det skotske højlandskvæg, der går og græsser på engen lige nedenfor. Vi har taget hensyn til at ikke alle er lige godt gående, og derfor er der blevet indrettet et handicaptoilet i annexet.

Hvad angår maden:

 Hver større fest bliver planlagt efter Jeres ønsker. Det gælder selvfølgeligt også maden. I fortæller os hvad i kan lide og har lyst til, så fortolker vi det så I og Jeres gæster får den bedst mulige fest.